Tålamod, endera har man det eller så har man det inte, eller? Jag märker att min brist på tålamod är en tillgång i mitt arbete som sensomotorisk tränare. Låt mig ge ett exempel: 

Häromdagen hade jag en klient som hade en stel axel som var i en högre position än den andra. Tack vare mina kunskaper från kursen “Neurolize-metoden och antistress”  och en liten reflexintegrering så blev axeln lika den andra på mindre än fem minuter. Klienten både såg och kände resultatet och var nästan chockad.

Jag tycker mig höra min kursledares, Tom Stefan Wittings (Neurolize Sports Academy),  ord ringa i öronen “Får man int snabba resultat, måste man göra på ett annat sätt. Int ska vi göra mer av det som int fungerar”, på klingande finlandssvenska dessutom.

Helt rätt, man orkar ju inte bara hålla på heller…Mitt mål är att man ska känna och se en klar förbättring redan första gången man är här. För att ha något att jämföra med tar jag ofta för- och efterbilder av klienten.


”Sjuukt snabba resultat-Is this interesting?”, som Tom Stefan alltid säger med ett flin.

“Absolutely! Thank you, Tom!”