FAQ

Hur vet jag vilken metod jag ska boka?

Är det framför allt hållning eller stress du vill jobba med boka en tactile eller trauma. Eftersom vi börjar med ett samtal får jag ändå koll på vad du behöver och båda tar lika lång tid och till samma kostnad.

 

Hur många gånger tar det innan jag känner resultat?
De allra flesta känner en klar skillnad efter första gången. Jag rekommenderar dock att man kommer flera gånger för att befästa det nya i kroppen.

 

Vilken ålder tar du emot klienter i?
Allt från barn till pensionärer kan träna sin grundmotorik med gott resultat.

 

Är ett pass fysiskt krävande?
Nej, allt utgår från din nivå. Att stimulera och träna motoriken via nervsystemet kräver mycket små rörelser med lätt motstånd, men rörelserna kan upplevas stora av hjärnan.
 

Gör det ont?
Nej. Sensomotorisk träning ska inte göra ont.
 

Hur ofta kan man komma?
Det beror på om du vill träna själv hemma eller om du vill komma och träna hos mig. Vid hemmaträning kan man komma med 4 veckors intervall ungefär och om du vill träna med mig kommer man ca 1 gång/vecka. Vid lång resväg kan vi ta flera pass tätare.

 

Kan det vara farligt? Finns det biverkningar?
Nej.

 

Hur länge kan man behöva gå på sensomotorisk träning?
Det är olika- beroende på problematik och vad man vill uppnå. Ibland går det väldigt fort och ibland tar det längre tid och kräver tålamod.

 

Vad behöver jag tänka på innan jag kommer?
Att du har mjuka kläder som är bekväma att röra sig i och att du har tid att vila resten av dagen. Ha gärna med dig någon som sällskap om du känner dig tryggare då.

 

Kan man använda sitt friskvårdsbidrag?
Ja, Skatteverket godkänner stresshantering för friskvårdsbidrag. Varje arbetsgivare avgör dock vad som gäller just där.